Baner

Aloma sladoled, porodično pakovanje

Svi članovi udruženja koji žele Aloma sladoled porodično pakovanje neka se jave udruženju do ponedeljka (12.04.2021).

15 godina sa vama

27. oktobra 2020. by Novi Horizont in

Danas, 27.10.2020. obeležavamo petnaest godina postojanja.

Pozivamo sve zainteresovane da se priključe pisanju tekstova za blog koji ponovo pokrećemo u okviru internet stranice udruženja novi horizont!

  Besplatna dodela paketića za decu sa invaliditetom. PRIDRUŽITE SE! Svi naši članovi koji imaju hendikep i decu do 10 godina ili naši članovi koji imaju decu sa hendikepom, neka se jave radi dodele novogodišnjih paketića. Kontakt osoba Bojan 0640809889

Novogodišnji paketići

6. decembra 2019. by Novi Horizont in

Svi naši članovi koji imaju hendikep i decu do 10 godina ili naši članovi koji imaju decu sa hendikepom, neka se jave radi dodele novogodišnjih paketića.

Trećeg decembra se obeležava Međunarodni dan osoba sa invaliditetom koje je ustanovljen 1992 godine sa ciljem da unapredi i omogući osobama sa invaliditetom jednako uživanje ljudskih prava i ravnopravnost u društvu.

Poziv za donaciju

26. novembra 2019. by Novi Horizont in

Udruženje građana sa invaliditetom „Novi horizont“ iz Borče vas poziva da se pridružite našoj borbi za poboljšanje kvaliteta života i društvenog položaja osoba sa invaliditetom. U ovom cilju, Udruženje planira mnoge aktivnosti i događaje koji bi animirali osobe sa invaliditetom da se aktivno uključe u život u svojoj zajednici i budu korisni članovi društva. Međutim,

Baner

TOP